Hopp til hovedinnholdet

Hei! Eg er skikkelig forelska i ein gutt som er eit år yngre enn meg. men no har han berre gått til ei anna når me hadde nåke på gong. Eg er veldig såra og veit ikkje kva eg skal gjer?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Eg er skikkelig forelska i ein gutt som er eit år yngre enn meg. Eg føle meg no brukt fordi han sa til meg at han ville kosa og sånt ( sex ) neste gong me møttes, men no har han berre gått til ei anna når me hadde nåke på gong. Og han seie at eg ikkje betyr så møkje for han lenger. Eg er veldig såra og veit ikkje kva eg skal gjer. Er kjempe forelska i han og klare ikkje berre å gløyma han. Har ikkje snakka med han på to veker. Eg vart skikkelig sur på han så eg skreiv til han at han var verdens verste person og eg ikkje ville ha nåke meir med han å gjer. Då sa han berre ikkje ta den sure tonen no. Me har vert bestevenner lenge og vil ikkje møsta han som venn, men da e vanskelig å berre ver venn når ein er forelska, vil liksom ver nåke meir enn berre venn då. Kva skal eg gjer?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det kan være veldig kjipt når det skjer et slikt brudd, så jeg har full forståelse for at du kan ha det vanskelig.

Ut ifra det du forteller her så vil jeg gi deg to råd. Det ene er å ta en ordentlig prat med gutten, hvor du forteller hvordan du har det og hvordan han har såret deg. Hvis dette ikke funker ville jeg ha bare prøvd å glemme han, dette er kanskje ikke så lett men det vil funke med tiden. Block han fra face så du ikke blir mint på han når du er pålogget, og vær mye med venner. Dette pleier å hjelpe. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse