Hopp til hovedinnholdet

Kan de bli sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Dette er ikke akkurat om meg men vi fikk i lekse om å besøke denne nettsiden så siden jeg allerede er her så tenkte jeg at jeg bare kunne spørre om dette.:) Det er to personer i klassen min som flørter veldig mye di er liksom pog x2 men jenten tørr ikke å spørre eller noe lignende pga at hun mener han flørter veldig mye med en han gikk i klassen med før. I tilleg så vil hun og egentlig alle at han skal være den som spør men han er redd for at det skal bli flaut. Så jeg og mine venner lurer på om det er noe håp for disse to turtelduene;) Jeg kommer til å vise dette til jenten og gutten så skriv gjerne noen tips til dem;)

SVAR

Besvart 17.01.2016 23:35:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle