Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at en i alder av 15 år kan være tiltrukket av eldre menn?

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei, jeg har en "krise", jeg er allerede forelsket i en gutt (i 2 år). når vi var på en klassetur sommeren 2015 så var det slik at noen foreldre måtte være med slik at vi kunne få til denne turen. og blant disse foreldrene var faren til forelskelsen min. Han er i 40 årene og er heelt utrolig deilig... hver gang jeg ser han (faren) vil jeg helt ærlig talt ha sex med han og mye mere... jeg drømmer om han og tenker på han hele tiden. men jeg elsker virkelig han jeg er forelsket i og vil være sammen med han, men så er problemet selvfølgelig den deilige faren! og ikke bare det jeg tror jeg har en ting for eldre menn :( jeg syntes dette er veldig rart, men kan ikke noe for det. er dette vanlig i en alder av 15 år og være tiltrukket av menn?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke uvanlig å bli betatt av noen som er eldre enn en er selv. Det å falle for noen som en synes er kjekke, eller som er en hyggelig person, kan være vanskelig når det er en stor aldersforskjell. Men det er ikke uvanlig. Det kan være vanskelig å finne ut av hva disse følelsene egentlig dreier seg om. Kanskje er en forelskelser som handler om noen som er "uoppnåelige" noe en selv vet er en dagdrøm.

Jeg legger ved noen artikler under svaret som du kan lese.

Ønsker deg lykke til.

Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell