Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er ikke jeg opptatt av gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hvorfor er jeg ikke opptatt av gutter!? Alle andre snakker om forelskelsene sine, andres og alt det der. Vsr en gang lei meg, og veninna mi sendte bilder v en kjekke fyr i bar overkropp... Det skulle liksom p meg i bedre humør... Til og med jenta dom er minst opptatt sv gutter i hele verden har begynt p like en gutt(ho stakket ham noe helt sykt, i timen,friminuttene,12 på natta..) i et år nå! Hvorfor? Hvorfor? Jeg har til og med kommet enormt mye lengre i puberteten en nesten alle disse folkene, så det kan jo ikke være det. Eg kan ikke/vill ikke være aseksuell eller, kan heler ikke identifisere meg som en av fem... Og de få guttene eg har begyn å få litt følelser for, synes folk er rare... De er ikke kjekke, populære, veltrente... Men de har en fantastisk personelighet og DET blikket... Men siden ingen andre synes det, og sier det til meg så begynner jeg sakte p miste interessen... Men eg liker bare ikke de populære gutta!

SVAR

Besvart 21.01.2016 12:16:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle