Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at hun leker med følelsene mine, og jeg trenger hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på slutten av 7klasse så begynte jeg og få mye kontakt med denne jenta og senere så fortalte jeg henne at jeg var forelsket i henne. Etter en liten stund så ble vi sammen men jeg slo opp fordi hun var utro på meg. Jeg følte meg svak og redd men hun begynte å prøve seg på meg på nytt, og jeg falt for det..så vi ble sammen igjen, men vi slo opp igjen fordi hun ikke brydde seg om meg, jeg var såret men vi begynte å flørte med hverandre..også kom ballet. Jeg skulle gå til henne og kysse henne men i det jeg skulle til henne så så jeg at hun klinte med en annen gutt. Jeg prøvde å ta selvmord den kvelden..men det føles ut som om hun leker med følelsene mine.. Jeg trenger hjelp..

SVAR

Besvart 22.01.2016 21:06:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle