Hopp til hovedinnholdet

Snakker mye sammen over Snapchat.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg snakker med en gutt på nettet og har gjort det en stund nå. Vi snakker bare på Snapchat men gjør det hver dag. I begynnelsen var alt helt supert mellom oss! Vi flørta og vi kunne snakke med hverandre om absolutt alt. Vi snakka om at vi ville møte hverandre også. Men i det siste har han forandret seg mye. Det virker ikke som om han bryr seg så mye om hvordan jeg har det lenger. Flørtingen mellom oss har stoppet opp helt. Han fortsetter å sende meg meldinger men i meldingene virker han litt fjern. Jeg prøvde å stoppe kontakten med han en stund for jeg trodde han ikke ville snakke med meg mer. Men da tok han bare opp kontakten med meg igjen. Oppførselen hans får meg til å tvile på om jeg virkelig vil fortsette å snakke med han. Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på hvor søt og snill han var før og håper fortsatt alt vil gå tilbake som det var. Forstår ikke hva som skjer.

SVAR

Besvart 28.01.2016 20:21:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle