Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg? Hvordan ta det neste steget?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HeiHei. I helgen møtte jeg en jente som jeg fort ble forelsket i. Jeg har møtt henne en gang før i hjembyen hennes. Jeg fikk henne på snap og nummeret hennes og siden det har vi snapet hver dag og vi har sendt over 100 meldinger til hverandre men jeg vet fortsatt ikke om hun liker meg. Tidligere i kveld når jeg sendte henne et Delfi sa hun at jeg var søt og etter det sendte vi hverandre mett hjerter. Liker hun meg? Hvordan ta det neste steget? Takk. PS ikke publiser detre spørsmålet ettersom det er veldig spesifikt.

SVAR

Besvart 01.02.2016 14:49:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle