Hopp til hovedinnholdet

Er alderforskjellen for mye? 12 og 16?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en gutt, som snart blir 13. Er transguy, ( jente til gutt ). Jeg snakker mye med en på 16, og har blitt kjæreste med han. Han er veldig snill, han hjelper meg mye. Han skulle hjelpe med å bygge meg opp igjen. ( Depresjon, selvskading osv ). Men, er alderforskjellen for mye? 12 og 16?

SVAR

Besvart 03.02.2016 11:25:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle