Hopp til hovedinnholdet

1. Hvordan få bedre selvtillit? 2. Hvordan ta kontakt uten å virke desperat? 3. Hvordan ta kontakt i virkeligheten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt å bli ganske forelsket i en gutt. Det startet med at vi liksom møtte blikkene hverandres og ikke så vekk med en gang. Jeg ser på han hele tiden og vil gjerne ta kontakt. Det er vanskelig å ta kontakt når jeg ikke har så høy selvtillit og siden han ofte henger med "guttegjengen" sin. Så spørsmålene mine er: 1. Hvordan kan jeg få bedre selvtillit til å snakke med personer når det er mange der i en gruppe? 2. Hvordan skal jeg ta kontakt på for eksempel face/snap uten å virke for desperat? 3. Hvordan skal jeg ta kontakt i virkeligheten?

SVAR

Besvart 09.02.2016 10:41:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle