Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli kjent med han? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hooket med en gutt på en carnivalfest som var arrangert for skolen. Han tok meg på hoften, jeg snudde meg, vi danset sammen og begynte å kline. Etter den festen ble jeg betatt. Jeg la han til på face, han godtokk, også la jeg han til på insta, men han fulgte meg ikke tilbake. Jeg føler han kjenner meg igjen på skolen, men vet ikke om det er på en negativ eller positiv måte... Jeg vil så gjærne bli kjent me han, men vil ikke virke for desp.. Vurderer å legge han til på snapchat, men da tror han sikkert jeg er helt desp... Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.02.2016 15:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle