Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva betyr bea? Hvorfor svarer han meg ikke? 

account_circle

SPØRSMÅL

Eg var forelsket i en gutt men så svarte han nei når eg spurte han. Så blei eg forelsket i søskenbarnet hans. En dag på skulen sa han at han skulle kjøpe et spill heime sendte eg han Melding og sa at han kunne få min spill. Etter det begynte han å snakke med meg og når han måtte gå sa han eg må gå og skreiv bae hva betyr bae. siden da Var vi mye i lag og han sendte meg hei jp kvar morgen. Og vi har gått veien heim i lag og vært mye i lag. Men i dag plutselig blei han sur og eg sendte melding han sag den men svarte ikke hva er det som skjer og hvorfor sa han bae til meg og hva betyr det og hvorfor svarer han meg ikke hva skal eg gjer

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer