Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få henne til å like meg som mer enn bare en venn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på folkehøgskole nå, jeg er sporty men jeg ser desverre ikke så godt bygd ut som jeg tror mange jenter tenner på. Jeg ble kjent med en jente etter jeg hadde gått her i ca. 3 uker. Vi har vært venner siden da. etter vi hadde vært venner i ca. 2 måneder fant jeg ut at det er ikke bare utseendet jeg liker(hun er en sportselev og veldig vakker), jeg liker også hvordan hun er som person. i Desember sa jeg at jeg ville bli sammen med henne, men hun sier at hun bare ser på meg som en venn. Jeg tror grunnen er det at jeg ikke er den besttrente her på skolen, jeg har også fått en liten grad sosial angst etter videregående, så jeg kan være litt asosial noen ganger. Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på henne. Fins det noe jeg kan gjøre for at hun kanskje kan forandre synsvinkel på meg og at hun muligens vil bli sammen med meg? Siden vi traff hverandre har jeg gitt henne det jeg alltid har trodd jenter setter stor pris på: Omtanke,oppmerksomhet,støtte og ikke minst respekt.

SVAR

Besvart 15.02.2016 21:47:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle