Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men vet ikke om han liker meg tilbake..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 blir straks 16 år .. Men liker en gutt som straks blir 18... Har likt han i et halvt år nå .. Vi snakker litt på snap hver dag .. Han er helt perfekt på ALLLE måter .. Tror han syntes jeg er for ung og at 2 år er litt mye.. Men er ikke sikker... Han skal i militæret ogsåndt om et år .. Og jeg liker han sikkelig godt og vill spørre han om han liker meg også.. Men tør ikke for jeg er så utrolig redd for at det skal bli kleint eller at jeg skal ødellege noe.. Jeg går rundt og tenker på han hver dag. Tror dessverre han ikke gjøre det samme på meg. Men alikavel greier jeg ikke gi opp. Han er så utrolig hyggelig og snill. Og er kjempehyggelig mot alle.. Jeg har aldri funnet på noe med han alene bare med andre venner der også ..

SVAR

Besvart 18.02.2016 16:45:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Slik planlegger du daten din

En date trenger ikke å være komplisert. Ungdomsredaksjonen har samlet mange tips til aktiviteter dere kan gjøre, og steder å dra på date.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle