Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket i en jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelsket i ei jente, hu er på min alder. Jeg elsker henne mer enn alt på jord, men hu bor 7timer bil unna, har "friend-zonet" meg og liker ei annen jente (som bor enda lengre unna). Jeg føler ikke at jeg kan si meg fornøyd med å være bestevennen hennes, jeg vil være mer for hu! Er det i det hele tatt mulig å få kommet i et forhold med hu? Eller er det bare urealiststisk? Denne Jenta har avslått meg en gabg før, det er ikke lett, ligger oppe flere, mange timer i uka og gråter over tapet. Hu har knust hjertet mitt, men jeg elsker henne så høyt at jeg ikke klarer å gå videre! Håper virkelig på svar fra dere! Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 01.03.2016 09:07:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle