Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger litt hjelp til å tyde signalene til ei jente. For jeg er veldig usikker på om de signalene hennes betyr at hun liker meg. Vi er venner, men vi har kun snakket sammen over nettet. Det jeg har observert hos henne er at hun får en “rar” oppførsel når jeg har møtt henne eller når jeg er i nærheten. Hun får nesten en annerledes væremåte. Det ser ut som at hun blir alvorlig, eventuelt nervøs og ikke “tør” å se på meg eller ha blikk-kontakt. En gang trakk hun til seg blikket igjen, når jeg tok henne i å se på meg. Også er hun faktisk mye oppmerksom på meg. Det virker som at hun følger med på meg og eventuelt ser hvor jeg er og hvor jeg går osv. Også mener jeg å huske at hun en gang lagde trutemunn mot meg. Tidligere var hun også veldig mye innom profilen min på sosiale medier. Har lenge prøvd å få kontakt med henne, men uten respons. Det er rart. For hun svarte meg alltid før på meldinger Utifra det jeg sa om henne, høres det ut som hun liker meg?

SVAR

Besvart 07.03.2016 10:30:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle