Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er i militæret.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 19 år, som snart har vært i et forhold med en gutt i 6 år. Det har seg slik at han dro inn i millitæret for nesten 1 år siden, og skal snart komme hjem. Etter han dro begynte jeg på mitt siste år på videregående skole. Jeg fikk en helt ny klasse, og fikk på en måte en ny start. Jeg fikk etterhvert et godt øye for en av guttene i klassen, og har holdt kontakt med han i noen måneder. Jeg får vondt i meg av å tenke på det, men tror jeg har falt for han...Jeg har vært flere ganger på fest med guttn i klassen, der det har vært litt kosing men ikke noe mer... Føler skam, fordi jeg har en kjæreste i millitæret som jeg elsker. Har selvfølgelig ikke snakkes med kjærestn min om dette, fordi jeg er redd for hva han kommer til å si/gjøre. Men hvordan kan jeg gå rundt å være betatt av noen andre. Føler meg ulykkelig, å er så redd for å gjøre noe feil... Finnes det noen gode tips dær ute som kan hjelpe meg? Mvh ei fortvilt 19år gammel jente

SVAR

Besvart 22.03.2016 20:21:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle