Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt en kjæreste før 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17 år som aldri har hatt kjæreste før, heller aldri kysset noen. Jeg har forelsket meg i en 20 åring, og han virker som han liker meg også. Han har spurt meg ut to ganger for lenge sida, men jeg avslo ettersom jeg var sjenert, usikker, og hadde småcrush på en annen. Det har nå gått flere måneder, men etter jeg avslo han har vi fortsatt hatt behagelige samtaler irl og på chat. Han spør om det går bra, interesserer seg fortsatt osv. Jeg tenker på han hver dag men er redd for å virke desperat og at han kanskje har funnet en annen på den tiden som gikk siden han ba meg med ut. Som sagt har jeg aldri hatt kjæreste så jeg er veldig sjenert når det gjelder å be han med ut.. Pluss at han er 20 så ikke alle støtter meg.. Jeg ber om at dere har tips bc jeg får han ikke ut av hodet. Ingen har hatt så mye til felles med meg før og er så moden og forståelsesfull. Vi chatter ca annenhver dag og ja.. Pls hjelp.

SVAR

Besvart 03.04.2016 18:09:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle