Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stole på kjæresten sin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har slitet veldig lenge med dårlig selvtillit. Og jeg har noe nylig fått meg kjæreste og er veldig fornøyd med henne, hun er fantastisk, vi elsker hverandre og hun sier stadig jeg er kjekk og alt det der, og hun begynner ofte å grine når jeg reiser og slik, men jeg klarer aldri å riste av meg angst følelsen om at noe er gale eller hun snakker med andre/kommer til å være utro, jeg må stadig ha bekreftelse på at alt er ok, og jeg har absolutt ingen grunn til det til å tro det, jeg tror nok det har med at jeg har så dårlig selvtillit, jeg klarer ikke skikkelig å nyte det å ha kjæreste, være sammen med henne for jeg føler det kommer til å ta slutt, angsten bare bygger seg opp at jeg ofte tenker at det er bedre å bare slå opp så jeg slipper å være så mistenksom og redd. Jeg vet ikke hvordan jeg skal slutte å tenke sånn. Jeg er rett å slett så redd for å miste henne at jeg ikke klarer å nyte å være med henne, jeg overtenker alt. Føler ikke jeg kan ta det opp med henne.

SVAR

Besvart 03.04.2016 12:32:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle