Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg klare å snakke med han og hva skal vi snakke om?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13, snart 14 år. Jeg liker en gutt som går på samme skole og samme trinn som meg, han går ikke i klassen min så jeg ser han bare i friminuttene. Jeg har snakka med han på Instagram i snart 4 måneder, men problemet er at jeg ikke klarer å snakke med han på ekte, lizzom face 2 face.. Før jeg kommer på skolen så tenker jeg at jeg skal snakke med han, men når jeg ser han så klarer jeg det ikke lenger.. Jeg klarer ikke engang å gå bort til han.. Jeg blir helt rar og hvis vennenene mine klarer å få meg med bort til han og vennene hans, og vi står foran dem, så er det bare de som snakker.. Jeg klarer ikke å si noe til han.. Jeg har snakka med han om veldig mye på nettet, så jeg har på en måte brukt opp alt jeg kommer på å si.. Vi har snakka om skole, gaming, familie, interesser osv.. Nå vet jeg ikke om noe mer å snakke med han om.. Så spørsmålet mitt er egt, hvordan skal jeg klare å snakke med han og hva skal vi snakke om? Plis svar meg.. Må ha svar fort..

SVAR

Besvart 11.04.2016 10:33:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle