Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg liker en yngre gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13 snart 14 og jeg er så usikker nå... For jeg tror jeg er forelska i en som er et år yngre enn meg,jeg vet liksom ikke helt. Han går jo ikke i klassa mi,så det er litt vanskelig å snakke med han og se om han ser på meg osv. Han kan navnet mitt og sånn,vi er venner på Snapchat og sånn,og vi pleier å ta følge hjem fra skolen noen ganger,men da går vi med noen andre på vår egen alder. Jeg føler selv at jeg er litt forelska i han,men det er så rart...vi kjenner hverandre så vidt,hvordan kan jeg bli forelska da? Og hvordan kan jeg vise at jeg er interessert? Og det er jo mye fordommer rundt å være sammen med noen som er yngre når man går på barneskola og ungdomskola,kan man likevel bli sammen uten at folk skal se rart på deg? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 24.04.2016 23:07:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle