Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er forelsket.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en vanlig jente på 14. Jeg har vært forelsket før, men nå er der annerledes. Jeg er eldre og vet hva jeg gjør. Det er en gutt jeg liker. Vi har mye til felles. Av og til når vi ser en film, begynner han å kile meg. Vi kan snakke om alt til hverandre, og bryr oss ikke om at vi er nær hverandre med hender, føtter osv... Når vi ser en film deler vi ofte teppe, og han har føttene oppå mine. Jeg tror jeg begynner å få følelser for han, men vet ikke hvordan jeg skal si det. Vi har kjent hverandre kjempe lenge, over 6 år. Jeg er redd for at han skal se på meg annerledes hvis jeg forteller hva jeg føler. Jeg er heller ikke helt sikker på om jeg er forelsket i han. Når noen beskriver forelskelse er det ikke slik jeg ser det. Jeg blir ikke varm i kroppen når han tar på meg, eller når vi snakker. Men det er noe som jeg liker med han. Øynene hans kunne jeg sett på hele dagen lang liksom. Hva skal jeg gjøre? Jeg tror ikke jeg har nok selvtillit til å si at jeg liker han...

SVAR

Besvart 25.04.2016 15:44:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle