Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg si at jeg liker henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig forelsket i en kjempe snill og søt jente! Hun vet ikke at jeg er forelsket i henne men vi er likevell godevenner. Jeg har veldig lyst til å si det til henne foe min magefølelse sier at hun liker meg men hun har sagt at hun ikke liker meg til vennene sine. Det får meg til å kollapse! Skal jeg stole på magen eller jenta? Hun har også lagt ut to bilder av meg på Instagram men hun slettet det dagen etter. Hun har et bilde av jeg og hun som bakgrunnsbilde på Macen. Og vi holder litt hender når vi ser film sammen og vi forteller hverandre hemmelig heter. Men hun er mye sammen med andre gutter og det gjør meg veldig sjalu! Hva skal jeg gjøre? Skal jeg si det til henne eller skal jeg vente litt? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre fremover i livet mitt med henne og jeg så gjerne kom med råd og gode tips om hva jeg burde gjlre mot og med henne

SVAR

Besvart 29.04.2016 10:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle