Hopp til hovedinnholdet

Har vært forelsket i mange, men tror ikke at noen liker meg. Alle liker bestevennen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14 år, og har vært forelsket i flere gutter i klassen min og i andre klasser. Men jeg har aldri hatt en kjæreste. Og med det, mener jeg at jeg har heller aldri kysset en gutt en gang! Jeg synes det er skikkelig flaut, men det er jo ikke så mange som vet det da. Jeg er så utrolig usikker på meg selv, jeg hater kroppen min og ansiktet mitt. Jeg har ingen tro på meg selv, hver gang jeg liker noen er det eneste jeg tenker "Nei, han liker meg ikke uansett. Ingen gjør jo det". Det er det jeg alltid har tenkt, så jeg har jo ikke prøvd så mye å få noen til å like meg for jeg vet de ikke vil gjøre det uansett. Akkurat nå liker jeg en gutt som er to år yngre enn meg, men han liker bestevennen min. Alle liker bestevennen min. Alle guttene jeg liker/har likt, liker henne og det irriterer meg så grenseløst. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Og vennligst ikke svar "jeg er sikker på at noen liker deg, alle er vakre på sin egen måte" eller noe slik, for den har jeg hørt før...

SVAR

Besvart 06.05.2016 00:41:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle