Hopp til hovedinnholdet

Bekymrer meg over at kjæresten prater med en annen jente..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i ca. et halvt år nå. Og han betyr så utrolig mye for meg. Men han snakker ekstremt mye med en annen jente som går i klassa over og er ekstremt pen og populær. Det plager meg veldig mye, og jeg har snakka med han om det mange ganger. Og han sier de bare er venner, men hun har invitert han med ut osv og hun har sagt til han at hun liker han. Og hun veit jo at vi er sammen. men han har sagt nei fordi han har sagt han liker meg/elsker meg skikkelig. Og han viser meg jo meld mellom dem. Men dette er ikke en sånn liten forelskelse dette er skikkelig seriøst, vi drar hjem til hverandre osv, Men det er bare at de snakker så sinnsykt mye sammen, og jeg vet når de snakker og ikke snakker sammen, men de snakker sånn hver eneste dag, går ikke en dag uten at de prater, og har hverandre på toppen av snapchat osv med over 200 dager. Det bekymrer meg. Jeg gråter meg til søvn så mange ganger, og klarer snart ikke mer. Plis hjelp meg.

SVAR

Besvart 11.05.2016 19:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle