Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg komme i kontakt med henne ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt om det er bare meg som har det sånn, men jeg har vært avstandsforelsket i en jente på 13 (samme som meg) helt siden jeg så henne, når vi startet på ungdomsskolen etter sommeren 2015. Og jeg får noen ganger lyst til å bare gå bort til jenta å kysse henne, men det virker bare helt dumt. Jeg sa at jeg var forelsket i henne, til en kompis og han hadde sagt det til noen andre og nå vet hun også det! Jeg synes det blir for flaut å gå bort til henne hvis hun på en måte vet hva som kommer til å skje, og hun er aldri alene. Venninnene hennes kommer av og til bort til meg og spør om jeg fortsatt er forelsket og jeg svarer nei av en eller annen grunn. Jeg klarer bare ikke å si at jeg er forelsket! Alt jeg trenger å vite hvordan jeg kan få henne til å vite at jeg er forelska, og hvordan jeg kan komme i kontakt med henne, jeg kan ikke bare plutselig sende henne en melding på Facebook eller på telefonen uten at hun vet at jeg liker henne! Hjelp!

SVAR

Besvart 30.05.2016 10:49:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle