Hopp til hovedinnholdet

Men siden jeg tenker så mye på om han er utro, så betyr jo det at jeg er sjalu, noe som igjen betyr at jeg fortsatt elsker ham...?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei<3

Jeg har nå hatt kjæreste i litt mer enn ett år. Og nå i det siste har det vært litt masse rart som har skjedd, og jeg trenger råd, og hjelp.

De siste ukene, har kjæresten min virka ganske fraværende, og det virker som om han ikke bryr seg om meg, eller bare tar meg for gitt. Han har f. eks. sluttet å si pene ting til meg, eller snakke til meg med kosestemme, han ringer aldri, og hvis jeg vil være sammen med han, så må jeg ta kontakt. Jeg har prøvd å være ekstra flink tilå gjøre de tingene over, i håp om at han kanskje skulle gjøre det og. For er forhold krever jo en innsats fra to.
Forholdet vårt har de siste månedene vært ganske mekanisk, vi gjør det samme hele tiden, ser på tv, eller har sex. Men sexen er helt fantastisk, så jeg skal ikke klage på det. Men de gangene jeg har foreslått å gjøre noe annet, har jeg fått negativ respons.
I det siste har jeg oppdaget at han har snakket masse med bestevenninna mi på msn, noe jeg tar litt tungt, siden han snakker så sjeldent til meg. Det virker nesten som om han flørter med henne, ihvertfall de delene av samtalene jeg har fått med meg. Det var slik han snakket til meg i begynnelsen av datingen vår.
Og for få dager siden fant jeg lommeboka til en jente som gikk i klassen hans før på rommet hans. Han hadde selvfølgelig en forklaring på det. Den dagen jenta kom for å hente lommeboka si, fikk jeg plutselig ikke lov til å være med ut mens han tok en røk, selvom jeg alltid er med han. Og de gangene jeg har vært hos ham, og denne jenta har snakket til ham, åpner han ikke samtalene før jeg ser en annen vei osv. Dette er virkelig frustrerende. Som jeg nevnte istad, så har forholdet vårt blitt kjedelig, så jeg er redd for at han roter med andre. Jeg har også latt tankene vandre til andre gutter, og har tittet kanskje litt for mye på en gutt som går i klassen min. Men det er kanskje fordi jeg trenger oppmerksomhet fra en gutt, noe jeg ikke får fra typen min. Jeg vil føle meg elsket, noe jeg ikke gjør. Men siden jeg tenker så mye på om han er utro, så betyr jo det at jeg er sjalu, noe som igjen betyr at jeg fortsatt elsker ham. Jeg har tenkt mye på at det kanskje er lettest å gå videre, men da begynner jeg bare å gråte. Trenger virkelig noen gode råd, og hjelp.
Jente 15.

SVAR

Besvart 22.10.2008 12:28:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle