Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jeg ikke kjenner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det er en gutt som jeg har sånn sikkelig stort cruch på. Men jeg har aldri snakket med han og jeg kjenner han ikke. Han vet hvem jeg er, og vi har noen felles venner, men jeg kjenner ikke de så veldig godt. Han bor veldig langt vekk fra der jeg bor, men han gikk på samme skole som meg i fjor å er en del på besøk her. Jeg har veldig lyst til å bli kjent med han, men jeg vet bare ikke hvordan. Jeg har lyst til å adde han på snapchat, sånn at vi eventuelt kan bli kjent der, men det er jeg redd bare blir veldig rart å gjøre. Hvordan skal jeg ta kontakt med han når vi ikke omgås sammen?

SVAR

Besvart 22.06.2016 22:08:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle