Hopp til hovedinnholdet

Vi er sammen, men føles litt rart.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er litt låst..jeg har altså kjæreste, (er jente og er sammen med en jente) (pan) men jeg tror vi liksom faller fra hverandre. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal spørre henne om hva som skjer med oss, eller om noe faktisk noe . Vi møttes på nettet, og bor 13 timer fra hverandre. vi har hatt store planer om å møte hverandre, men får ikke lov av foreldrene våre. Men vi er bestemte på at vi skal møte hverandre en gang..eller vi var iallfall det. Vi er begge veldig sjenerte, vi har prøvd å skype men vi får egentlig ikke sagt noe annet enn "Heii". Jeg har blitt litt tøffere etter hvert og har lyst til å skype med henne men hun sier bare at vi ikke kommer til å si no uansett, så det er ikke nødvendig. Og hvis jeg sier at jeg kommer til å snakke spør hun bare hva jeg har tenkt å si. Før hvis hun var opptatt og vi ikke kunne snakke og jeg sa at jeg savnet henne sa hun "Naw. savnet deg og (;" når hun kom tilbake. Nå svarer hun bare "Å...sorry..." hun har liksom forandra seg sånn.Hjelp.....

SVAR

Besvart 25.06.2016 13:53:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle