Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en eldre gutt.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg er så ødelagt akkurat nå..ifjor mistet jeg jomfrudommen min til en som er noen år eldre,vi tok opp kontakten etter ca 2 uker(1år siden), nå i det siste har vi vært nerme med å være kjærester. for et par dager siden var han ute å kjørte sammen med ei jente (de kjørte forbi meg) Det har vært et par dager før jeg fikk samtalen (kommer til det snart) hvor han har vært "care" liksom at han ikke har svart like ofte som han vanligvis gjorde.Igår kveld ringte han meg og vi pratet bare helt vanlig, så sa han "men du?se for deg at vi var sammen,tror du det ville funket?" jeg svarte "ja, tror ikke du?"og han svarte nei.. han forklarte at han skulle ønske vi kunne gjøre flere ting som å dra ut å spise istedenfor å bare henge og ha sex,til slutt sa han at han ikke orket mere, men det var ikke pga den jenta han kjørte med, så nå så jeg et bilde på hvor han lå naken i senga og holdte rundt ei jente, hva skal jeg gjøre?! jeg gråter hele tiden..kan ikke prate med mamma om dette hvis du skjønner

SVAR

Besvart 21.08.2016 17:17:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle