Hopp til hovedinnholdet

Har vært sammen med kjæresten min i et par år, men har i det siste blitt litt betatt av en annen fyr.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem. Jeg har vært sammen med en fyr i to år nå, og jeg er så glad i ham. Vi har ofte problemer og vi krangler omtrent om alt grunnet uenighet og sjalusi. I det siste har jeg blitt interessert i en kjempekjekk fyr. Jeg traff han på et utested her om dagen, men har lenge visst hvem han er. Jeg var sikker på at det bare var en "fling" men jeg føler på noe sterkere nå etter at jeg fikk pratet med ham og blitt litt kjent på utestedet hvor vi møttes. Det som gjør vondt er at ingen av venninnene mine skjønner at det gjør vondt at de roter med ham og at de får oppmerksomhet, for de sier "du har kjæreste, slutt å klag, du kan ikke nekte oss andre i å ha det litt gøy med ham". Jeg har så dårlig samvittighet fordi at kjæresten min er i forsvaret og er ikke her, vet ikke om jeg søker oppmerkomhet hos andre fordi han har reist eller ikke... Samtidig føles det så bra å føle at jeg blir likt tilbake av en så fin fyr. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Vil ikke såre noen.

SVAR

Besvart 23.08.2016 15:19:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
account_circle