Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 10. trinn på ungdomsskolen, og det er en gutt i klassen min som ser alltid på meg og jeg på ham. Jeg føler at han ser på meg hele tiden. Blikket vårt møtes ofte, og da ser han fort vekk. Noen ganger ser jeg at han ser på meg, f.eks. når han snur hodet sitt mot meg. Jeg kan også føle det når han forsøker å se på meg. Jeg har sett ham se på meg, men ikke lenge, fordi jeg tar ham ofte på fersken. Jeg har ikke noe imot det da;) Av og til når jeg går i gangen, så pleier han å se rundt og da pleier han å se alltid på meg, men ikke på andre jenter. Men jeg føler og har sett at han ser på meg fort, før jeg tar ham på fersken. Vi har sett på hverandre lenge, men har ikke sagt et eneste ord til hverandre. Han ser fortsatt på meg. Hva betyr dette? Hva er det han tenker når han ser på meg, sånn generelt? Hva synes gutter om jenter som smiler? Hvis han liker meg/vil bli kjent med meg, hvordan føler han inni seg, selv om han later som at han ikke reagerer? Hehe :D

SVAR

Besvart 21.08.2016 21:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle