Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men tør ikke å møte han. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og holder på med en gutt vi liker hverandre MEN jeg tørr aldri å møte han. Jeg har sykt lyst å gjør det osv men det er sånn at når jeg snakker med han på kvelden så har jeg sykt lyst osv men når jeg våkner om morningen og ut på dagen så har jeg bare ikke lyst å være med han.. Så kommer kvelden igjen så angrer jeg på at jeg ikke møtte han.. Skjønner dere hva jeg mener? Å hva er galt med meg? Kommer jeg til å klare å møte han engang?

SVAR

Besvart 26.08.2016 21:39:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle