Hopp til hovedinnholdet

Er en jente jeg har kjent ganske godt i flere år nå, går på en annen skole. Har vært så sinnsykt forelska i henne siden i sommer. Snakka med henne på msn en dag og hu sa at hu elska meg. Var glad i flere dager, tenkte å spørre henne mer om det, men var ikke på msn.Jeg tørte ikke å ringe eller sende melding.En dag logga henne på og jeg spurte etter å ha snakka litt med henne om henne mente det hu hadde sagt før ( var noen dager siden ). Påsto at henne bare tulla, sa at det var noe hun sa til alle bare på kødd. Vi har sett hverandre i øynene og smilt og sånt den siste tida,Kanskje tør henne ikke å innrømme, redd for å dumme seg ut. Akkurat som meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre! Tør ikke å spørre, hva hvis vi begge er forelska i hverandre og ingen tør å si noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en jente jeg har kjent ganske godt i flere år nå, går på en annen skole. Har vært så sinnsykt forelska i henne siden i sommer. Snakka med henne på msn en dag og hu sa at hu elska meg. Var glad i flere dager, tenkte å spørre henne mer om det men var ikke på msn. Har ikke hatt så mye kontakt med henne sånn før, så jeg tørte ikke å ringe eller sende melding. Kanskje det ville virke litt rart.... En dag logga henne på og jeg spurte etter å ha snakka litt med henne om henne mente det hu hadde sagt før ( var noen dager siden ). Påsto at henne bare tulla, sa at det var noe hun sa til alle bare på kødd.

Vi har sett hverandre i øynene og smilt og sånt den siste tida, virker som henne vil være i nærheten av meg,,, men vet ikke om dette bare er noe jeg innbiller meg... Kanskje tør henne ikke å innrømme, redd for å dumme seg ut. Akkurat som meg. Jeg vil gjerne bli sammen med henne, men tørr ikke å spørre sånn som det er. Er et år eldre meg, og går som sagt ikke på samme skole så det kan hende henne synes det er litt rart og sært.

Aner ikke hva jeg skal gjøre! Tørr ikke å spørre, en hvis vi begge er forelska i hverandre og ingen tørr å si noe.

SVAR

Besvart 29.10.2008 19:17:59
account_circle