Hopp til hovedinnholdet

Er en jente jeg har kjent ganske godt i flere år nå, går på en annen skole. Har vært så sinnsykt forelska i henne siden i sommer. Snakka med henne på msn en dag og hu sa at hu elska meg. Var glad i flere dager, tenkte å spørre henne mer om det, men var ikke på msn.Jeg tørte ikke å ringe eller sende melding.En dag logga henne på og jeg spurte etter å ha snakka litt med henne om henne mente det hu hadde sagt før ( var noen dager siden ). Påsto at henne bare tulla, sa at det var noe hun sa til alle bare på kødd. Vi har sett hverandre i øynene og smilt og sånt den siste tida,Kanskje tør henne ikke å innrømme, redd for å dumme seg ut. Akkurat som meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre! Tør ikke å spørre, hva hvis vi begge er forelska i hverandre og ingen tør å si noe.

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Er en jente jeg har kjent ganske godt i flere år nå, går på en annen skole. Har vært så sinnsykt forelska i henne siden i sommer. Snakka med henne på msn en dag og hu sa at hu elska meg. Var glad i flere dager, tenkte å spørre henne mer om det men var ikke på msn. Har ikke hatt så mye kontakt med henne sånn før, så jeg tørte ikke å ringe eller sende melding. Kanskje det ville virke litt rart.... En dag logga henne på og jeg spurte etter å ha snakka litt med henne om henne mente det hu hadde sagt før ( var noen dager siden ). Påsto at henne bare tulla, sa at det var noe hun sa til alle bare på kødd.

Vi har sett hverandre i øynene og smilt og sånt den siste tida, virker som henne vil være i nærheten av meg,,, men vet ikke om dette bare er noe jeg innbiller meg... Kanskje tør henne ikke å innrømme, redd for å dumme seg ut. Akkurat som meg. Jeg vil gjerne bli sammen med henne, men tørr ikke å spørre sånn som det er. Er et år eldre meg, og går som sagt ikke på samme skole så det kan hende henne synes det er litt rart og sært.

Aner ikke hva jeg skal gjøre! Tørr ikke å spørre, en hvis vi begge er forelska i hverandre og ingen tørr å si noe.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Det høres jo ut som om hun er interessert i deg, når hun ser deg i øynene og smiler.Det er ikke alltid like lett å vite hvordan vi skal gå frem for å bli mer kjent med den personen vi er forelsket i. Vi blir redde for å si eller gjøre noe dumt, og føler oss klønete og blir redd for å rødme.
Hvis du møter denne jenta på skoleveien eller andre steder synes jeg ihvertfall du skal begynne med å si "hei".Det er lurt å begynne forsiktig, kjenn på hva du synes er ok å gjøre. Vær deg selv, ikke forsøk å gjøre deg til eller vær en annen enn den du er.

Jeg legger ved en link om forelskelse, kan være fint å lese denne.www.ung.no/forelskelse/935_Forelskelse.html

Lykke til med forelskelsen og flørtingen videre.....

Vennlig hilsen helsesøster
Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om sorg?

Hva gjør skolen dersom en elev dør?