Hopp til hovedinnholdet

Det går en gutt i parallellklassen på skolen som jeg har fått litt kontakt med i det siste. Er jeg forelsket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

er jeg forelsket?
det går en gutt i parallellklassen på skolen som jeg har fått litt kontakt med i det siste. han har begynt å være inne i friminuttene når jeg er det og han smiler når han går forbi meg i gangen hver morgen. vi snakker også sammen på msn, men det blir liksom litt stivt, og vi finner ikke så mange samtaleemner. jeg syns han er utrolig kjekk, og i det siste så har jeg ikke klart å tenke på noe annet enn han. jeg kan ikke fokusere på noe, men det er ikke noen god følelse, for superparanoid som jeg er så går jeg kun rundt og prøver å finne ut hvordan jeg kan få han på tomannshånd. jeg føler ikke at han tar så initiativ selv, selvom vi har vært med hverandre litt utenfor skoletida med noen felles venner.
har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? jeg vil ikke bli for masete, og jeg har en tendens til å bli litt innpåsliten hvis noen først gir meg litt oppmerksomhet.
er dette forelskelse? i så fall er jeg skuffa, for dette er grusomt! jeg klarer ikke sove, men er alltid trøtt, og tenker alltid på han. er han bare vennlig, eller er han kanskje litt interresert? hjelp meg..

SVAR

Besvart 29.10.2008 20:46:24
account_circle