Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å få kjæreste uten det beste utseende?

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei, elsker ung.no! jeg har et spm som kanskje er veldig vanskelig å svare på, men det er verdt et forsøk. dere vet at det alltid er pene jenter som alltid får kjærester og oppmerksomhet fra gutta? ja, jeg er ikke en av de jentene. jeg anser meg selv som ganske "stygg", jeg er i hvertfall ikke pen, men jeg er morsom og godt likt av de fleste. jeg har chrush på en gutt og lurer på om det er noen måte jeg kan få han til å like meg og selv om jeg ikke har det beste utsende. er det mulig å få til det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:) 

Det er veldig mange som ikke føler seg ''pene'' nok i din alder, så du er ikke alene om dette. For at personer skal like deg, så må du nesten like deg selv, du må få et bedre selvbilde. Se på alle de positive sidene ved deg selv og tenk heller på disse enn de negative. Dette vil gi deg en helt ny utstråling og selvtillit som faktisk vil virke positivt på ditt utseende. Jeg mener at du burde bare finne ut av dette og så kjøre på med å bli bedre kjent med denne gutten. Om det ikke funker, så ja, da har du hvert fall fått noe positivt ut av situasjonen.'

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse