Hopp til hovedinnholdet

En gutt som likte meg veldig mye før sa at han ikke liker meg lenger, hva kan ha skjedd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen månder siden traff eg en gutt og han ble veldig interessert i meg.Hadde en sommerflørt.Han ga utrykk for å like meg bedre en eg likte han, da eg holdt tilbake en del, men eg fortalte at eg elsket han.Spørsmålet om eg likte han like mye som han likte meg eller ikke, var noe han tenkte mye på.Eg betydde utrolig mye for han.Eg bor et stykke unna han, så vi traff hverandre ikke mer etter den sommeren.Det var veldig tungt for han.Vi holdt kontakten.Etter noen månder flyttet jeg til nærområdet hans, og vi begynte på samme videregående.De første dagene snakket vi hver dag på tlf, og han sendte meldinger om hvor mye han elsket meg og hva eg betydde for han.Men plutselig så tok han avstand på skolen og oppførte seg annerledes. Han har sett at det er flere gutter som er interessert i meg på skolen.Og lest meldinger på tlf dems.Da vi ikke snakket som før sente eg mld for å spørre om han ikke liker meg lenger.Da skrev han nei.Siden har vi ikke snakket som vi pleide.Hva kan ha skjedd?

SVAR

Besvart 27.09.2016 20:11:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle