Hopp til hovedinnholdet

Jeg overnattet hos kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og crushet mitt gikk hjem fra skolen også kom vi til huset hans og skulle si Hade. Hadde egentlig bare tenkt til å vike men så kommer han nermare meg og kysser meg. Førstvar det bare sånn et kyss også ble det mer klining! Vi holdt på lenge. Ettervert begynte han å ta meg på rumpa og stryke meg på puppene. Dette var bare deilig og det var helt greit for meg. Men så skjer det! Moren hans kommer hjem! Vi stoppet fort.Tror ikke henne så oss.Jeg hilser pent og hun spør om vi er kjærester. Jeg kikker bort på han som smiler og sier ja.Jeg ble superglad! Jeg spiser middag der og moren sier jeg kan overnatte hvis jeg vil. Så sitter vi i stua sammen med moren hans og ser på film. Jeg ble trøtt og sovnet i armkroken til hans! Så våkner jeg midt på natta i senga til hans.Jeg hadde et mareritt og begynner å gråte.Så kjenner jeg to armer som legger seg forsiktig rundt meg og stemmen hans som sier: Jeg er her. Ikke vær redd! Er dette unormalt? At det skjer så brått?

SVAR

Besvart 15.10.2016 11:35:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle