Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kristen og har løyet for moren min. Jeg sov over hos kjæresten min som ikke er kristen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en jente på 17 år som holder på med en gutt i klassen. Jeg er kristen og skal fortelle han det snart, men vet ikke om jeg burde bli sammen med han pga han ikke er kristen? Og her om dagen sa jeg til mamma at jeg skulle sove hos en venninne men dro til han istedenfor.. Hvordan skal jeg gå fram og si til mamma at jeg sov hos han og ikke venninna mi? Får alltid så dårlig samvittighet ved å lyve men vet at hun ikke liker at jeg er sammen med han og tilbringer tid med en gutt som ikke er kristen som oss, og ihvertfall ikke sove over hos han..

SVAR

Besvart 20.10.2016 18:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle