Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg? Vi har vært sammen i snart 1 år og vi har det veldig bra sammen. I de første månedene vi har vært sammen var vi veldig forelska og ville være med hverandre så ofte som mulig. Sånn hadde vi det lenge. Men nå føler jeg han aldri vil være med meg lenger. Jeg føler jeg er et bry for han. Han vil liksom heller være med kompisene sine enn meg og når jeg spør om å være med han så blir det ikke akkurat sånn. Selvfølgelig er vi jo sammen og når vi er med hverandre har vi det kjempe gøy, men han vil liksom ikke være med meg to dager på rad osv. For meg så er dette rart fordi han er den eneste jeg vil tilbringe tid sammen med. Og jeg føler andre kjærestepar prøver å være med hverandre så ofte som mulig. Jeg er jo selvfølgelig sammen med vennene mine også men han er den jeg har det gøyest med og vil tilbringe mest tid med. Hvordan kan jeg få han til å føle det samme med meg igjen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer