Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg? Vi har vært sammen i snart 1 år og vi har det veldig bra sammen. I de første månedene vi har vært sammen var vi veldig forelska og ville være med hverandre så ofte som mulig. Sånn hadde vi det lenge. Men nå føler jeg han aldri vil være med meg lenger. Jeg føler jeg er et bry for han. Han vil liksom heller være med kompisene sine enn meg og når jeg spør om å være med han så blir det ikke akkurat sånn. Selvfølgelig er vi jo sammen og når vi er med hverandre har vi det kjempe gøy, men han vil liksom ikke være med meg to dager på rad osv. For meg så er dette rart fordi han er den eneste jeg vil tilbringe tid sammen med. Og jeg føler andre kjærestepar prøver å være med hverandre så ofte som mulig. Jeg er jo selvfølgelig sammen med vennene mine også men han er den jeg har det gøyest med og vil tilbringe mest tid med. Hvordan kan jeg få han til å føle det samme med meg igjen?

SVAR

Besvart 07.11.2016 14:41:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle