Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt jeg har møtt på nett, nå skal vi møtes, men han liker ikke meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har mått en gutt på nettet og er ganske sikker på at han ikke vil gjøre noe galt med meg ( mage som er redd for at d skal skje). Vi har avtalt å møte hverandre om ca. 14 dager og jeg har selvsagt fått følelser for han og jeg trodde han også hadde d. Nå viser d seg at han har lyst å møte meg men at vi ikke kan bli noe mere enn venner på grunn av aldersforskjell og lang distanse. Jeg føler meg selfølgelig knust, men jeg vil fortsatt møte han... og han vet at jeg kansje flørter litt mer en bare et vennskap mellom oss og vil at vi skal snakke mere om dette i virkeligheten. Jeg har ikke lyst å miste kontakten med han på grunn av at Han ikke liker meg like mye som jeg liker han, har dere noen tips hvordan vi kan være venner selv om jeg har mere følelser for han enn han har for meg?

SVAR

Besvart 09.11.2016 13:30:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle