Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Liker en jente som ikke liker meg tilbake, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. for noen måneder siden hadde jeg bygget opp nok selvtillit til å fortelle den jenta jeg er forelska I at jeg liker henne. Men hun sa at hun ikke likte meg tilbake. Det begynte bare med at jeg blei litt sjokkert, men no den siste måneden har det eg bare litt mer og mer deppa. Jeg liker å gråter og tenker på henne I sikkert to timer hver kveld od får ikkje sove. Jeg har I det siste hatt vanskelig for å snakke med henne og det er ikke lett å spørre henne om vi kan vere med hverandre. Jeg har liksom lyst til å ligge I samme seng som henne å bare holde rundt henne, å vere litt intim da på en måte (kose) men jeg tørr ikke å ta det til det nivået. Kan dere hjelpe meg med noen av mine problemer?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer