Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som ikke liker meg tilbake, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. for noen måneder siden hadde jeg bygget opp nok selvtillit til å fortelle den jenta jeg er forelska I at jeg liker henne. Men hun sa at hun ikke likte meg tilbake. Det begynte bare med at jeg blei litt sjokkert, men no den siste måneden har det eg bare litt mer og mer deppa. Jeg liker å gråter og tenker på henne I sikkert to timer hver kveld od får ikkje sove. Jeg har I det siste hatt vanskelig for å snakke med henne og det er ikke lett å spørre henne om vi kan vere med hverandre. Jeg har liksom lyst til å ligge I samme seng som henne å bare holde rundt henne, å vere litt intim da på en måte (kose) men jeg tørr ikke å ta det til det nivået. Kan dere hjelpe meg med noen av mine problemer?

SVAR

Besvart 22.11.2016 12:38:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle