Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som ikke virker interessert tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Så det er en gutt som går på skolen min og han har ikke mange venner. Jeg er faktisk en av de få vennene hans. Jeg har kjent han i mange måneder men ble først vennen hans for ca. 3 uker siden.Ettersom dagene har gått så har jeg blitt forelsket i han. Vi pleier å være sammen i friminuttene, men han visser ikke innterresse. Han snakker lite og er for det meste på mobilen sin og snakker med andre venner på ett helt annet språk. Det blir ofte veldig kleint mellom oss og ingen snakker i flere minutter. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få han til å bli innterresert. Jeg vil at han skal bli forelsket i meg. Jeg elsker han veldig. Jeg ønsker å snakke med han på sosiale medier, men hann svarer ikke så ofte når jeg f.eks sender han snap. Jeg føler noen ganger at han ikke lytter til det jeg sier, mange av vennene mine sier at det virker som han er "fuckboy" og ikke bryr seg. Jeg drømmer om han hele tiden og tenker på han 24/7.. HJELP MEG PLISSSSS

SVAR

Besvart 29.11.2016 11:23:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle