Hopp til hovedinnholdet

Liker bare gutter som har kjæreste 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem, og aner ikke hva jeg skal gjøre. De eneste guttene jeg interesser meg for / liker er de jeg ikke kan få... Jeg vet ikke hvorfor jeg syntes gutter med kjæreste er mer attraktivt, men jeg syntes single gutter er sikkelig kjedelige. Det har kanskje noe med at jeg liker spenningen med forbudte ting...? Det verste er at jeg til og med har hooket 4 gutter som hadde kjæreste (alle gangene hadde jeg drukket litt for mye alkohol), og jeg angrer like mye hver gang jeg gjør det. Men så skjer det igjen, og igjen. Jeg mener aldri å såre kjærsten til guttten, men når jeg drikker har jeg ingen hemninger og tenker ikke konsekvenser. Jeg er også litt redd for å komme i et forhold fordi jeg vil ikke bli sårbar ovenfor personen (har blitt veldig såret av min tidligere kjæreste og er usikker på kroppen min). Vet ikke om dette har noe med at jeg derfor ikke prøver meg på single gutter som kan lede til et forhold..? Uansett er jeg litt lost og vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 10.12.2016 12:41:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle