Hopp til hovedinnholdet

Liker 2 forskjellige jenter, hvem skal jeg gå for?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er småforelsket I to jenter, men jeg klarer ikke å bestemme hvem jeg skal gå for. Den ene er 16 år og har den vakreste utseende av de to men jeg vet ike så mye om ho. I uke 50 kommer skal jo hu si om seg selv da, men jeg gidder ikke å vente så lenge. Den andre kjenner jeg og er nesten helt perfekt men hun er 19 år, og på grunn av det føler jeg at ho er for gammel for meg. Så hvem skal jeg gå for?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det høres ut som du har et skikkelig luksus dilemma! Du vet ikke hvem av jentene du skal velge, men jeg synes at du burde velge den jenta som liker deg tilbake:)

Det er ikke alltid like enkelt å finne ut om noen liker en eller ikke, for folk viser det på så mange forskjellige måter. Mange gir den de er forelsket i masse oppmerksomhet og prøver å være i nærheten av han/henne så mye som mulig. Andre blir flaue og klarer nesten ikke å prate. Hvis du tør, kan du jo snakke med noen som kjenner denne jenta godt og spørre om de tror hun liker deg. Gode flørtetips finner du i de to artiklene under, men ikke glem å være deg selv. Da slapper du av og viser deg fra din beste side.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse