Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan muslimer ha sex før ekteskap?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente på 14 år. Og liker en gutt på 19. Han liker meg og. Vi prater mye i lag og har det gøy og sånt. Vi er ganske nær etter så kort tid, men i så fall. Vi pratet om sex. Og han sa det ikke var nødvendig. Men jeg føler jeg trekker han tilbake. Han er muslim, og flyktning fra Eretria. Men er det ikkje sånn at muslimer ikkje kan ha sex før ekteskap? Har ikke tenkt og gifte meg i såfall. Jeg vet d er feil, og at vist mann blir seksuelt tatt på og alt det er ulovlig og han kan komme i fengsel for det. Og jeg er ikkje ute etter svar at det er ulovlig og ikkje bra i det hele tatt, for det vet eg. Men jeg kan ikke noe for det. Man kan jo ikke styre hvem man skal forelske seg i. Moren min vet det ikke og hadde ikke likt det. Jeg ser eldre ut enn det jeg er og ganske moden. Jeg vet hva dere kommer til og tenkte. Men synest dere/du at jeg kan skade meg selv for det, psykisk? aner ikkje. Trenger et fornuftig svar, og ikke et kor dere synest det er helt forferdelig og sånt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer