Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten og jeg går på forskjellige skoler.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har vært i et forhold i snart tre år, vi ble altså sammen da vi var 14 år. Jeg elsker han utrolig mye og vi har hatt det veldig veldig bra og fint og gøy sammen. Vi har alltid vært flinke til å finne på ting når vi trenger det, flinke til å sette av tid til hverandre og flinke til å sette av tid til venner og andre ting. På ungdomsskolen var vi i samme vennegjeng og de fleste vennene våres var felles. Jeg har det veldig bra med han og vi har hjulpet hverandre gjennom mye viktig. Da vi begynte på videregående begynte vi på forskjellige skoler og har nå fått noen nye venner. Litt av problemet er at vi ikkr faktisk har fått så mange venner, vi har begge "bekjente" vi snakker med på skolen og et par venner vi kan være med på fritiden, men ingen av oss har kommet oss ordentlig inn i en gjeng. Etter at jeg begynte på videregående har jeg fått mye oppmerksomhet fra andre gutter noe som er spennende men også uinteressant når jeg har en så flott kjæreste.

SVAR

Besvart 23.01.2017 21:36:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle