Hopp til hovedinnholdet

Har så sykt sterke følelser for en jente, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har følelser for ei jente.. hun vet om det men hadde liksom to problemer så fikk ikke gjort noe nå! hun har problemer med 2 andre eksen og en til som hun har drevet litt med.. i helga fikk jeg vite at en kompis skulle prøve seg men han hadde ei som han drev med så han viste ikke enda. Hun jeg liker er litt vanskelig å snakke med å svarer meg ikke hverganh men det kan være en annen grunn til også og jeg aner ikke hva jeg skL gjøre nå? Jeg føler med deprimert og lei meg hver eneste Dag og er egentlig dritt lei i Alt men følelsene er for sterke til å gi faen hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 27.02.2017 20:37:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle