Hopp til hovedinnholdet

Møtte en gutt på nettet og vi har møttes mange ganger, men han bor langt unna og jeg vil ikke ha lang-distanse forhold. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har møtt en gutt på nettet vi har snakket i over 1 år og vi har møttes et par ganger. Vi har mange felles interesser og jeg føler vi passer godt sammen. Han bor et stykke unna så det er vanskelig å møtes ofte og jeg har egentlig ikke lyst på noe langtisdanseforhold. Vi skulle egentlig møtes i går, men det ble ikke noe av og det fikk meg til å tenke på om dette er noe vits, jeg liker han veldig godt og han har sagt han liker meg veldig godt (men selvfølgelig er det kleint å møte hverandre) Han sa for noen dager siden at han tror han er betatt av en jente som går i klassen hans, men at han likte meg... Jeg vil ikke gi slipp på han og komme over han, men hvis det er det jeg burde så må jeg vel det? Betyr det at vi ikke kan være venner? (fordi det kan gjøre det vanskeligere å komme over han?) Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre... Hva syntes du/dere?

SVAR

Besvart 08.03.2017 18:40:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle