Hopp til hovedinnholdet

Jente (14) er forelsket i læreren sin, men vil ikke være det lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som er skikkelig forelska i læreren min. Han er altfor gammel, er gift og har barn. Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Vi bor noen hundre meter unna hverandre, så når jeg er litt lengre nede i boligfelte kjører han ofte forbi og jeg blir litt flau fordi han hilser på meg. På skolen sier vi hei og smiler til hverandre. I timene liker jeg at han hjelper meg fordi han setter seg ved siden av meg og ser meg mitt i øynene. Han har troen på meg og stoler på meg noe som betyr mye. Jeg vil ikke ha følelser for han. Noe jeg kan gjøre for å ikke tenke så mye på han?

SVAR

Besvart 15.03.2017 20:03:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Vært forelska i treneren eller en lærer?

...og hvordan taklet du det? Del dine erfaringer og tips med andre i kommentarfeltet.

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle