Hopp til hovedinnholdet

Er jeg forelsket eller betatt? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg kjønner ikke helt om jeg er forelsket eller bare utrolig betatt i en gutt. Når jeg møter på han og vi sier hei og god morgen til hverandre eller bare smiler til hverandre går jeg av og til opp i hundre når han har gått forbi men det hender også de gangene at jeg ikke blir glad i det hele tatt. Når vi har en samtale samnen blir jeg altid overlykkelig. Jeg har samtaler med han i hodet og planlegger hva jeg kan si for å få en samtale med han. Om det er ferie er det ikke sann at jeg tenker på han støtt og stadig og det samme når jeg pugger til prøver og andre ting. Om jeg tror han er sint på meg blir jeg lei meg men så går det over når vi snakker med hverandre igjen. Jeg prøver altid å finne noe humoristisk å si til han når jeg møter på han. Jeg er så forvirret fordi noen av det jeg har skrevet er tegn på forelskelse men en del av det jeg skrev er samtidig ikke. Er så forvirret. Takk for svar

SVAR

Besvart 19.03.2017 20:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle